Υλικά
1/2 κίτρινη πιπεριά και 1/2 πράσινη
2 μέτρια κολοκυθάκια
2 ντομάτες
μία μικρή μελιτζάνα
1 μικρό κρεμμύδι
μία σκελίδα σκόρδο
αποξηραμένη μαντζουράνα
50 γραμμ. ανθότυρο
2 κουταλιές αλεύρι
2 αυγά και 1 ασπράδι
1 1/2 κουταλιά λάδι
2 μέτρια κολοκυθάκια
2 ντομάτες
μία μικρή μελιτζάνα
1 μικρό κρεμμύδι
μία σκελίδα σκόρδο
αποξηραμένη μαντζουράνα
50 γραμμ. ανθότυρο
2 κουταλιές αλεύρι
2 αυγά και 1 ασπράδι
1 1/2 κουταλιά λάδι
Προετοιμασία
1. Καθαρίστε όλα τα λαχανικά, πλύνετέ τα και κόψτε τα σε μικρούς κύβους, εκτός από το κρεμμύδι, το οποίο θα τρίψετε μαζί με το σκόρδο. Ρίξτε το κρεμμύδι και το σκόρδο σ' ένα τηγάνι με το λάδι, προσθέστε λίγο νερό και μαράνετέ τα για 10 λεπτά.2. Προσθέστε όλα τα λαχανικά, ψήστε για ακόμη 15 λεπτά και αλατοπιπερώστε.
3. Χτυπήστε τα αυγά με το ασπράδι, προσθέστε το αλεύρι, το ανθότυρο, 1 κουταλάκι μαντζουράνα, όλα τα λαχανικά και ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
4. Ρίξτε το σ' ένα αντικολλητικό σκεύος και ψήστε το για 20 λεπτά σε φούρνο, στους 180 βαθμούς. Σερβίρεται ζεστό.
myself.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου