Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Υλικά:
1 κονσέρβα γάλα εβαπορέ (410 ml)
1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
1 κονσέρβα γάλα καρύδας
4 κουταλιές σούπας BAILEYS
λίγο ινδοκάρυδο (προαιρετικό)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 λεπτά και βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού στην κατάψυξη.
Πηγή: sintagespareas.gr
newsbeast.gr |
Απολαυστικό και δροσιστικό!
Δαντελωτές παραλίες, φοινικόδεντρα, ένα ατελείωτο γαλάζιο, με τη θάλασσα και τον ουρανό να σμίγουν αρμονικά και φυσικά μια αναπαυτική αιώρα συμπληρώνουν το εξωτικό σκηνικό! Απαραίτητο συμπλήρωμα για να είμαι κομπλέ.. .ένα παγωτό καρύδας!Υλικά:
1 κονσέρβα γάλα εβαπορέ (410 ml)
1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
1 κονσέρβα γάλα καρύδας
4 κουταλιές σούπας BAILEYS
λίγο ινδοκάρυδο (προαιρετικό)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 λεπτά και βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού στην κατάψυξη.
Πηγή: sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου