Υλικά
220γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80γρ. κακάο
100γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες
140γρ. γάλα
σιρόπι καραμέλας για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Ρίχνετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια στο μίξερ και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε σιγά-σιγά το αλεύρι, το γάλα και το κακάο. Μόλις αφρατέψει το μείγμα, σταματάτε το μίξερ, ρίχνετε την κουβερτούρα και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
3. Ρίχνετε το μείγμα σε μια φόρμα και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 20 λεπτά. Μόλις η σοκολατόπιτα είναι έτοιμη την αφήνετε να κρυώσει λίγο και την γαρνίρετε με λίγο σιρόπι καραμέλας.
http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου