Υλικά
Για τη βάση
200γρ. μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα
100γρ. βούτυρο
Για την κρέμα
250γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ
2 βανίλιες
200γρ. τυρί κρέμα
100γρ. ζάχαρη άχνη
2 συσκευασίες maltesers
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τη ζάχαρη με το τυρί κρέμα στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε τη βανίλια και συνεχίστε να χτυπάτε για λίγη ώρα ακόμα.
2. Στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα γάλακτος σιγά-σιγά και ανακατέψτε απαλά με ένα κουτάλι.
3. Σπάστε τα maltesers και ρίξτε τα μέσα στην κρέμα ανακατεύοντας καλά. Βάλτε τη κρέμα στο ψυγείο.
4. Θρυμματίστε τα μπισκότα στο mutli, προσθέστε το βούτυρο και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
5. Αδειάστε τη βάση μέσα σε μια φόρμα ή πυρέξ και από πάνω απλώστε την κρέμα. Διακοσμείστε την επιφάνεια με την άλλη συσκευασία των maltesers και αφήστε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες να παγώσει.
http://www.queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου