To blog είναι αφιερωμένο στο φίλο μας Νικηφόρο, που έφυγε νωρίς από τη ζωη. Καλό ταξίδι φίλε.... το νου σου

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

22.000 εισιτήρια σε μια ημέρα η ταινία «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος»

22.000 εισιτήρια σε μια ημέρα η ταινία «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος» Το πιο εντυπωσιακό “άνοιγμα” ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια


Η «Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος», η νέα ελληνική παραγωγή της Odeon η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, έφερε 22.000 ερωτευμένους - και μη - στους κινηματογράφους όλης της Ελλάδας, την πρώτη ημέρα προβολής της, πετυχαίνοντας το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό άνοιγμα Ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια!
Η μαζική ανταπόκριση του κοινού στην ταινία επιβεβαιώνει πως ο θρίαμβος της αγάπης και του κινηματογράφου αποτελεί πλέον την πιο γνήσια διέξοδο από την κρίση.
Η ταινία «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος» αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική, ελληνική, ερωτική ιστορία, καθώς στα 90’ διασκεδαστικά λεπτά της παρακολουθούμε τρεις αληθινές περιπτώσεις ανεκπλήρωτου έρωτα να αποκτούν το happy end που ποτέ δεν είχαν! Κι όλο αυτό βέβαια, με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και την Κωνσταντινούπολη να στήνουν ένα πανέμορφο υπόβαθρο, που όπως και στην αληθινή ζωή αγκαλιάζουν τις αδύναμες αγάπες και προσφέρουν συνεχώς καινούριους λόγους να ζήσουμε έντονα, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε.
Οι τρεις ιστορίες: Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται.  Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή  δεν  τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.   Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.
Σκηνοθεσία Βασίλης Κεχαγιάς
Σενάριο Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Story Πάνος Σαμπράκος, Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Βασισμένo σε μια ιδέα της OgilvyOne Athens
Παραγωγός εταιρεία VIEW MASTER FILMS A.E.
Παραγωγοί Κώστας Λαμπρόπουλος
Μάνος Κρεζίας
Γιώργος Κυριάκος
Συμπαραγωγοί ODEON Α.Ε.
NOVA
Ηθοποιοί Τζωρτζίνα Λιώση
Λεωνίδας Καλφαγιάννης
Κατερίνα Γερονικολού
Πάνος Βλάχος
Νικόλας Αγγελής
Μυριέλλα Κουρεντή
Μοντάζ Λάμπης Χαραλαμπίδης
Φωτογραφία Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνικά / Κοστούμια Βάσω Τρανίδου
Official Site www.loveintheend.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: